Biologisch vlees uit de natuur, een gezonde keuze

Je wilt graag weten wat je eet. Je gezondheid is tenslotte heel belangrijk. Gezond zijn en gezond blijven gaat niet vanzelf. Daarom kies je biologisch. Bovendien vind je het een prettige gedachte dat een dier een mooi leven heeft gehad voordat het op je bord eindigt. Met het natuurvlees van onze grazers heb je die zekerheid. Dat is biologisch Slow food uit eigen land; gezond, eerlijk en vooral ook lekker vlees uit de natuur!

Ons biologische natuurvlees wordt conform de strengste normen versneden en verpakt in dieptrek (met vacumeer machine) en razendsnel ingevroren door een EEG gecertificeerd bedrijf. Het vlees behoudt dankzij deze techniek haar kwaliteit en is lang houdbaar.

Wij verzorgen de bestellingen zelf, in onze eigen vrieswagen. Dit gebeurd onder gecontroleerde temperatuuromstandigheden, zodat het vlees zijn kwaliteit gegarandeerd blijft behouden.

  • Ons natuurvlees is biologisch gecertificeerd
  • Het is dus niet genetisch gemanipuleerd
  • Wij gebruiken geen antibiotica
  • Wij gebruiken geen groeihormonen
  • Ons biologisch natuurvlees bevat geen e-nummers of kleurzout
  • Onze dieren verblijven het hele jaar rond op onbemeste natuurlandschappen
  • Onze dieren kiezen zelf uit de natuur wat ze willen eten; wilde grassen, kruiden etc.
  • Ons grasgevoerd natuurvlees is daardoor rijk aan vitamine A & E en gezonde Omega 3 vetzuren
  • Vlees van de Schotse Hooglander heeft een lager cholesterol gehalte dan alle andere soorten rundvlees