Natuurlijk gelooide runder, schapen en geitenvachten uit eigen kudde

Wij werken bij Natuurlijk Beheer / Biologisch Natuurvlees volgens de ‘van kop tot staart’ filosofie. Daarbij streven wij ernaar om, wanneer we een dier moeten slachten, daar vervolgens met respect mee om te blijven gaan. Dat doen wij oa door zoveel mogelijk van het dier te gebruiken.

De vacht is bijvoorbeeld zo’n restproduct. Vanzelfsprekend worden onze schapen ieder jaar geschoren. Deze mooie langharige vachten zijn bij uitstek geschikt om zelf mooie kleden van te vilten. Dat is een hele klus en vergt wat handigheid, maar het resultaat is doorgaans prachtig. Naast deze geschoren onbewerkte wol/viltvachten hebben wij ook gelooide vachten van dieren die geslacht zijn.

Vachten en Schedels

[product_category per_page="25" orderby="date" columns="3" order="DESC"]

Bezorging in Nederland

Wij rijden meerdere keren per week met eigen vriesauto’s, daarnaast maken we gebruik van de speciale Foodservice van DPD post, met droogijs en PostNL, waarbij het vlees in speciale door TNO ontwikkelde koelboxen met vrieselementen gegarandeerd op temperatuur wordt gehouden.

De levertijd is maximaal 5 dagen, en altijd in overleg. Bij bezorging door DPD post wordt u via Track en Trace op de hoogte gehouden van de aflevertijd en dag van uw bestelling.

U kunt de vleespakketten ook zelf afhalen.

Kies bij het afrekenen voor afhalen in Assen, Almere of Oosterwolde en er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

 • Duurzaamheidscentrum Assen
  Bosrand 2
  9401 SL Assen
  Elke dag geopend van 09:00 tot 17:00
 • Winkel de Grietman
  brink 3-5
  8431 lD Oosterwolde
  ma t/m zat 10:00 tot 16:00 uur
 • Zorgkwekerij Weet hoe je leeft!
  Linnaeusweg 15
  1331 AA Almere di t/m za 09:30-16:00 uur
  ma 13:00-16:00 uur
  zondag gesloten.

Bezorging is Belgie is ‘tijdelijk’ helaas niet mogelijk. Wij zijn zijn het kijken hoe dit bezorgtechnisch opgelost kan worden.