Aanbieding!

Brisket (Puntborst) van biologisch rund

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

82,94 72,94 incl. BTW

Onze brisket wordt in zijn geheel uit de borst gesneden en is daarna NIET opgedeeld in een ‘flat’ en een ‘point’ zoals vaak wordt gedaan. Je hebt daardoor een indrukwekkend stuk gemarmerd werkvlees met een mooi laagje vet bovenop.

Kiloprijs: 15,95 tijdelijk 14,03

Wissen

Beschrijving

Brisket, een indrukwekkend stuk gemarmerd werkvlees met een mooi laagje vet bovenop

Onze brisket wordt in zijn geheel uit de borst gesneden en is daarna NIET opgedeeld in een ‘flat’ en een ‘point’ zoals vaak wordt gedaan. Je hebt daardoor een indrukwekkend stuk gemarmerd werkvlees met een mooi laagje vet bovenop.

Brisket van biologischnatuurvlees.nl is overweldigend lekkerVergeten vlees, maar overweldigend lekker.

Het is echter verre van eenvoudig te bereiden. Desondanks willen ze in Texas niets anders dan Brisket op de barbecue en ook in de Joodse keuken is het een populair stuk koosjer vlees. Heel lang garen op zeer lage temperatuur zijn de toverwoorden voor Puntborst (houdt rekening met 2,5 uur per kilogram). Bijvoorbeeld in een Smoker, of op de barbecue waarvan je de temperatuur goed kunt controleren. In Nederland valt Brisket vooralsnog in de categorie ‘vergeten vlees’ maar daar kon wel eens snel verandering in komen.

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Uw bestelling wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak bezorgd.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheidt Natuurvlees BV zich van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

U kunt uw bestelling ook zelf afhalen bij:

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen
Elke dag geopend van 09:00 tot 17:00

Winkel de Grietman
brink 3-5
8431 lD Oosterwolde
ma t/m zat 10:00 tot 16:00 uur

Zorgkwekerij Weet hoe je leeft!
Linnaeusweg 15
1331 AA Almere

Meer informatie

Gewicht Niet beschikbaar
gewicht

2,3 kilo, 2,4 kilo, 2,5 kilo, 2,6 kilo, 2,8 kilo, 3,5 kilo, 4 kilo, 5,2 kilo

1 beoordeling voor Brisket (Puntborst) van biologisch rund

5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Waardering 4 uit 5

    Kate

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Still in the freezer!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *