Rundersaucijzen met Venkel. Sappige verse worst met een verrassend smaakaccent dankzij een biologisch kruidenmengsel met venkelzaad

Rundersaucijs met venkel, 2 stuks verse worst

3,39 incl. BTW

2 x 100 gr sappige verse worst met een verrassend smaakaccent dankzij een biologisch kruidenmengsel met venkelzaad.
ingrediënten: rundvlees, varkensdarm, zout, venkelzaad, peper.

Kiloprijs: € 16,95

Beschrijving

Sappige verse worst met een verrassend smaakaccent dankzij een biologisch kruidenmengsel met venkelzaad. Venkel geeft de saucijzen een heerlijke frisse anijssmaak, zonder opdringerig te zijn. Een heel bijzonder worstje!

De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding

Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.

  • Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
  • En de gouden regel is WELLEN.
    Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
    Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen.
  • Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
  • In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Uw bestelling wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak, met eigen vriesauto’s bezorgd.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheidt Natuurvlees BV zich van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

U kunt uw bestelling ook zelf afhalen bij:

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen
Elke dag geopend van 09:00 tot 17:00

Winkel de Grietman
brink 3-5
8431 lD Oosterwolde
ma t/m zat 10:00 tot 16:00 uur

Zorgkwekerij Weet hoe je leeft!
Linnaeusweg 15
1331 AA Almere
di t/m za 09:30-16:00 uur
ma 13:00-16:00 uur, zondag gesloten

 

Meer informatie

Gewicht 0.2 kg
ingrediënten

rundvlees, varkensdarm, zout, biologisch venkelzaad, peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rundersaucijs met venkel, 2 stuks verse worst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *