Côte de boeuf of Prime rib van Black Angus

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

30,00214,64 incl. BTW

Het vlees van de Côte de boeuf met been is zacht, fijn van draad en heerlijk mals. Terwijl de fijne vetmarmering garant staat voor tonnen smaak.

Wissen
Categorieën: ,

Beschrijving

Côte de boeuf of Prime rib van Black Angus

De Côte de boeuf is een prachtig stuk kwaliteitsvlees met been

Het wordt verkregen van de eerste zes ribben uit de voorzijde van de rug. Daar zit het tussen de lende en hals ingeklemd. Het vlees van de cote de boeuf is zacht, fijn van draad en heerlijk mals. Terwijl de fijne vetmarmering garant staat voor tonnen smaak.

Bereiding en serveertip

Côte de boeuf is een indrukwekkend stuk vlees om in z’n geheel te braden voor een feestelijk (kerst)diner, of langzaam te garen op je Green Egg barbecue.

Wist u dit over ons biologisch natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het Angus vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Uw bestelling wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak, met eigen vriesauto’s bezorgd.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.

Bekijk ook onze andere vleesproducten.

  • Onze Angus runderen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan. Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes.  Dankzij de begrazingsactiviteiten is ons vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

U kunt het Angus Vlees  ook zelf afhalen bij:

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen

Elke dag geopend van 09:00 tot 17:00

Meer informatie

Gewicht Niet beschikbaar
gewicht

700 gram, 750 gram, 850 gram, 900 gram, 1,1 kilo, 1,3 kilo, 3,9 kilo, 4,6 kilo, 5 kilo

1 beoordeling voor Côte de boeuf of Prime rib van Black Angus

  1. Waardering 5 uit 5

    Kate Arnold

    Ordered a large 3 rib roast & cooked slowly & gently to medium rare in the centre. Was amazing!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *