Pulled Beef van Angus, langzaam gegaard

8,95 incl. BTW

Langzaam gegaarde Pulled Beef van Angus
Verpakt per 500 gram.
Onze Pulled Beef van gemarineerd ribstuk of hals heeft maar liefst 24 uur op lage temperatuur mogen garen.

Categorie:

Beschrijving

Pulled Beef van Angus

Onze Pulled Beef van gemarineerd ribstuk of hals heeft maar liefst 24 uur op lage temperatuur mogen garen. Het vlees is daardoor heerlijk zacht en mooi draderig van structuur geworden. Je zet met Pulled Beef in een paar minuten een traktatie op tafel. Serveer het bijvoorbeeld op een (pita)broodje, in een taco of met een salade. De speciale marinade die wij gebruiken om het vlees voor de bereiding in te marineren is vanzelfsprekend ook biologisch.

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten het rundvlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt.
Het vlees door ons 1x per week met een eigen vries auto bezorgd.

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het Angus vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Uw bestelling wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak, met eigen vriesauto’s bezorgd.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.

Bekijk ook onze andere Angus Vleesproducten

  • Onze  Angus runderen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheidt Henry zich met zijn Natuurlijk Beheer van andere aanbieders. Hij houdt zijn dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees van Natuurlijk Beheer met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

U kunt uw bestelling ook zelf afhalen bij:

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen

Elke dag geopend van 09:00 tot 17:00

Meer informatie

Gewicht 0.500 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pulled Beef van Angus, langzaam gegaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *