Sukade braadstuk

15,2020,80 incl. BTW

Prachtig braadstuk met een rijke smaak, gesneden uit de runderschouder.

Wissen
Categorieën: ,

Beschrijving

Sukade braadstuk

Sukade kennen we vooral als draadjesvlees. De marmering met fijne vetstreepjes maakt het heel geschikt om lang te garen zonder dat het uitdroogt. Fantastisch als braadstuk uit de oven, maar ook geweldig om als pulled beef te bereiden op je Green Egg of Barbecue!

Uw bestelling wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak, met eigen vriesauto’s bezorgd.

Wist u dit over Biologisch Natuurvlees?

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen. Wanneer wij het hebben over het rijpen van vlees, dan bedoelen wij eigenlijk dat ons vlees de tijd krijgt. Tijd om malser te worden en beter op smaak te komen.
    In plaats van het vlees direct te versnijden en te verpakken, laten wij het in het been eerst een aantal weken ‘in de wind’ hangen. Dat doen we natuurlijk niet buiten ergens onder een afdakje. Dat gebeurd in speciale koelcellen met luchtcirculatie, bij een gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur (tussen 0°C en 1°C).daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt. Lees meer over het rijpen van het vlees op onze informatiepagina.

Bekijk ook onze andere vleesproducten.

  • Onze Angus runderen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheidt Henry zich met zijn Natuurlijk Beheer van andere aanbieders. Hij houdt zijn dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees van Natuurlijk Beheer met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

U kunt het Angus Vlees  ook zelf afhalen bij:

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen

Elke dag geopend van 09:00 tot 17:0

 

Meer informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gewicht

950 gram, 1 kilo, 1,1 kilo, 1,2 kilo, 1,2 kilo, 1,25 kilo, 1,3 kilo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sukade braadstuk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *