Beenhammetje van biologisch scharrelvarken

11,02 incl. BTW

650 gram beenham uit het dikke deel van de achterbil van het Veluws Landvarken. Ze zijn al gepekeld en gekookt, dus helemaal klaar voor gebruik.

Ingrediënten: Biologisch varkensvlees, rietsuiker*, zout, (nitriet bevattend), zuurteregelaar E500 (carbonaten), verdikkingsmiddel E415 (xanthaangom).
*=van biologische oorsprong
Geen allergenen

Prijs per kg.16,95

Uitverkocht

Beschrijving

Deze verrukkelijke beenham komen uit het dikke deel van de achterbil van het Veluws Landvarken. Ze zijn al gepekeld en gekookt, dus helemaal klaar voor gebruik.

Bereiding:

Het lekkerste is om ze gewoon in de verpakking in heet (niet kokend!) water op te warmen. Zodra het hammetje op temperatuur is haal je uit zijn verpakking en snij je er mooie dunne plakken van. Met een lik honing-mosterdsaus is het zalig op een broodje, maar ook fijn bij de warme maaltijd. Zo’n sappig hammetje is een smakelijke verschijning, dus ook heel geschikt als buffetham.

Waar komt het Varkensvlees vandaan?

Het scharrelvlees komt van een vijfsterren varkensboer die Biologisch werkt en zijn dieren bovendien een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens zomer en winter buiten in de grond staan te wroeten, lekker in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. En dat er een binnenhok is met vers stro. De zeugen maken zelf nesten in het stro en wanneer de biggen worden geboren dan groeien ze op bij de moeder. Zoals het hoort. Deze biologische scharrelvarkens krijgen genoeg vermaak en hoeven zich nooit te vervelen. Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen. Wilt u meer weten over het scharrelvarkensvlees, klik hier.

Uw bestelling wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak bezorgd. Maar U kunt ook verzendkosten besparen en uw bestelling zelf afhalen bij:

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen
Elke dag geopend van 09:00 tot 17:00

Winkel de Grietman
brink 3-5
8431 lD Oosterwolde
ma t/m zat 10:00 tot 16:00 uur

Zorgkwekerij Weet hoe je leeft!
Linnaeusweg 15
1331 AA Almere
di t/m za 09:30-16:00 uur
ma 13:00-16:00 uur, zondag gesloten

Meer informatie

Gewicht 0.650 kg
Ingrediënten

Biologisch varkensvlees, rietsuiker, zout, (nitriet bevattend), zuurteregelaar E500 (carbonaten), verdikkingsmiddel E415 (xanthaangom)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beenhammetje van biologisch scharrelvarken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *