Steak & Beef pakket voor grill helden en steaklovers

115,00 incl. BTW

Kogelbiefstuk verpakt per stuk van 180 gram, Ribeye verpakt per stuk van 200 gram. Totaal:

  • 3060 gram Kogelbiefstuk
  • 2000 gram Ribeye

Totaal gewicht: 5,06 kilo
Kiloprijs: 22,73 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Een selectie serieus lekkere steaks. Mooi gerijpt, heerlijk sappig, mals en barstens vol smaak.

Kogelbiefstuk is prachtig zacht vlees met een fijne structuur dat we uit de kogel van de bovenbil of het spierstuk snijden. Ribeye wordt gesneden van de laatste 6 ribben van het rund en dankt zijn volle smaak aan de mooie vet marmering.

3060 gram Kogelbiefstuk
2000 gram Ribeye

Prijs € 113,20
Nu tijdelijk voor € 95,00

Wij laten het vlees voor het Steak en Bief pakket na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Uw Steak en Bief pakket wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak, met eigen vriesauto’s bezorgd.

  • Al onze producten uit het Steak en Beef pakket zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons Natuurlijk Natuurvlees.

Bekijk ook onze andere vleespakketten.

  • Onze  runderen en schapen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheidt Henry zich met zijn Natuurlijk Beheer van andere aanbieders. Hij houdt zijn dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees van Natuurlijk Beheer met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

U kunt het Steak en Beef pakket ook zelf afhalen bij:

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen

Elke dag geopend van 09:00 tot 17:00

 

 

Meer informatie

Gewicht 5.06 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steak & Beef pakket voor grill helden en steaklovers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *