Lamslever van het Heideschaap

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

8,24 incl. BTW

schapenlever verpakt per 800 gram.

Kiloprijs € 10,30

Op voorraad

Beschrijving

Orgaanvlees staat bij steeds minder mensen op het menu, zonde want het is reuze ontzettend gezond en eenvoudig te bereiden. Het zit bomvol ijzer en eiwitten, vitamine A, vitamine B-12, D, E en K2 en sporenelementen als koper, zink en chromium. Bovendien is het heel erg lekker. Gewoon op een rustig vuur gebakken en precies gaar, of verwerkt in zelfgemaakte paté of leverworst.

Lamslever valt onder ons ‘Van Kop tot Staart koken’ concept

Natuurlijk Beheer pleit graag voor ‘Van kop tot staart koken’ Met ons assortiment ‘vergeten vlees’ willen we u graag kennis laten maken met een aantal ‘vergeten delen’ van het schaap.

Onze schapen grazen in kuddeverband met Herder in Natuurgebieden in Nederland en is E-nummer en glutenvrij.

Grasgevoerd vlees van onze Schoonebeeker Schapen

Wanneer schapen altijd in de natuur lopen, zoals onze Schoonebeeker Heideschapen, dan eten ze enorm gevarieerd. Bijvoeren doen we nooit, ze vinden voldoende voedsel om gezond en sterk te blijven. Het vlees van deze schapen is hierdoor echter relatief mager en heeft een mooie volle wildsmaak.

Het gevarieerde menu van onze dieren heeft direct effect op de smaak en kwaliteit van het vlees. Het schapenvlees van onze Schoonebeeker Heideschapen is magerder dan regulier schapenvlees en het heeft een fijne volle wildsmaak die niet te vergelijken valt. Het is een gezond en eerlijk natuurproduct van dieren die een mooi vrij leven hebben gehad; puur natuurvlees, zonder kunstmatige toevoegingen.

Bekijk hier onze andere lamsproducten.

 

 

Meer informatie

Gewicht .800 kg

1 beoordeling voor Lamslever van het Heideschaap

5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Waardering 4 uit 5

    Corine

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Nog nooit gehad, deze is wel intenser van smaak dan de runderlever, heb er daarom paté van gemaakt, en die smaakte heerlijk

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *