Ram testikels van Schoonebeeker Heideschaap

5,64 incl. BTW

Per 2 verpakt, ongeveer 450 gram. Het is zacht en heel smakelijk vlees. Even slikken en dan gewoon ontvellen, in plakjes snijden en bakken. Eet smakelijk ;-

Kiloprijs: € 12,18

Op voorraad

Beschrijving

Ram testikels van Schoonebeeker Heideschaap

Een tikje ongebruikelijk in de Nederlandse keuken, maar een lekkernij in Scandinavische landen.

Ramtestikels staan gewoon op het menu in landen als IJsland, Noorwegen en Denemarken. Het is zacht en heel smakelijk vlees. Even slikken en dan gewoon ontvellen, in plakjes snijden en bakken. Eet smakelijk ;-

Heel lam van het Schoonebeeker HeideschaapRam testikels valt onder ons ‘Van Kop tot Staart koken’ concept

Natuurlijk Beheer pleit graag voor ‘Van kop tot staart koken’ Met ons assortiment ‘vergeten vlees’ willen we u graag kennis laten maken met een aantal ‘vergeten delen’ van het schaap.

Onze schapen grazen in kuddeverband met Herder in Natuurgebieden in Nederland en is E-nummer en glutenvrij.

Grasgevoerd vlees van onze Schoonebeeker Schapen

Wanneer schapen altijd in de natuur lopen, zoals onze Schoonebeeker Heideschapen, dan eten ze enorm gevarieerd. Bijvoeren doen we nooit, ze vinden voldoende voedsel om gezond en sterk te blijven. Het vlees van deze schapen is hierdoor echter relatief mager en heeft een mooie volle wildsmaak.

Het gevarieerde menu van onze dieren heeft direct effect op de smaak en kwaliteit van het vlees. Het schapenvlees van onze Schoonebeeker Heideschapen is magerder dan regulier schapenvlees en het heeft een fijne volle wildsmaak die niet te vergelijken valt. Het is een gezond en eerlijk natuurproduct van dieren die een mooi vrij leven hebben gehad; puur natuurvlees, zonder kunstmatige toevoegingen.

Bekijk hier onze andere lamsproducten.

 

 

Meer informatie

Gewicht .45 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ram testikels van Schoonebeeker Heideschaap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *