Smakelijke Kerst, meer keuze op het gebied van groot vlees

Prachtig vlees voor op een feestelijk gedekte tafel Eet Biologisch natuurvlees met de Kerst! Grandioos smullen van puur vlees voor fijnproevers De lekkerste worstjes voor bij de borrel. Ossenworst, droge worstjes, of heel bijzonder…Nagelholt! Luxe braadstukken...

Smakelijke Kerst, meer keuze op het gebied van groot vlees

Stoofvlees in de zomer

Met deze warme dagen is het heerlijk om te barbecueën, maar bekruipt u (ook) het verlangen naar een ouderwets stooflapje? Wij hebben de oplossing, wat denkt u van brisket in de smoker. Of een langzaam gestoofd klapstuk, gewoon ouderwets in de pan. YAM,...

Stoofvlees in de zomer

1 van onze klanten krijgt een mooie waardering

Het Dagblad van het Noorden doet verslag van een etentje bij "Eetcafe de Oude Willem" Onze ribeye, carpaccio en lamsrack worden met smaak opgepeuzeld. Lees het hele onverbloemde verslag van Hermus & Co op de website van Dagblad van het Noorden copyright: foto...

1 van onze klanten krijgt een mooie waardering

(H)eerlijk voor op de Barbecue

Keuze uit verschillende barbecue pakketten of groot vlees in verschillende gewichtsklassen. Onze gevarieerde barbecue pakketten zijn de perfecte basis voor een geslaagde BBQ. Kies uit het ‘Op hete kolen” barbecue pakket, 'Het geheim van de Grillmaster' of het...

(H)eerlijk voor op de Barbecue

Nieuw, ruime keuze uit braadstukken in het Assortiment

We krijgen steeds meer vraag naar grote stukken vlees. Veel mensen gek zijn op de gezelligheid die het braden of roosteren van een groot stuk vlees met zich meebrengt. Wij hebben naar jullie geluisterd en onze selectie uitgebreid. U kunt kiezen uit...

Nieuw, ruime keuze uit braadstukken in het Assortiment

Het geheim van oma’s bottenbouillon

Waarom is bottenbouillon zo goed voor de gezondheid? De positieve effecten in ons lichaam • Reiniging van de lever • Ondersteuning en herstel van huid en weefsel • Gelatine onderhoudt en repareert de darmwand. De glutamine kan bijdragen aan het herstel...

Het geheim van oma’s bottenbouillon

Nieuw in ons Assortiment, het Beef en Steak pakket

Nieuw in ons Assortiment, het Beef en Steak pakket Vleeskenners weten het: De lekkerste steak is een gerijpte steak! Maar hoe zit dat nou precies met rijpen? Wij bedoelen dan eigenlijk dat ons natuurvlees de tijd krijgt om malser te worden...

Nieuw in ons Assortiment, het Beef en Steak pakket

Wilde worsten om trots op te zijn

Grote diversiteit aan smaken U kunt kiezen uit een fijn assortiment droge rundvleesworsten. mango worst camembert worst bospaddenstoelen worst knoflookworstjes venkelworstjes peperworstjes Ambachtelijk gemaakt Onze droge worsten worden ambachtelijk gemaakt van puur...

Wilde worsten om trots op te zijn

Vermelding in Smokey Goodness

Vermelding Beter Vlees in Smokey Goodness Wij zijn blij met de verwijzing naar het biologische vlees van Natuurlijk Beheer in Smokey Goodness volume 2!

Vermelding in Smokey Goodness

Biologisch SKAL Keurmerk. NL-BIO-01

Hoera!!!! Biologischnatuurvlees.nl mag officieel de certificering BIOLOGISCH voeren! Wat betekent deze certificering nu eigenlijk? Het logo mag alleen gebruikt worden als : Producten voor minimaal 95% uit echte biologische ingrediënten bestaan. Het moet...

Biologisch SKAL Keurmerk. NL-BIO-01

Op de Site bij Landleven Magazine

 De banden met Landleven zijn weer aangehaald Wij vinden het fantastisch om een met het artikel 'van Kop tot Staart koken' bij Landleven online te staan. Het past helemaal in onze bedrijfsfilosofie. Bij verspilling van vlees wordt tegenwoordig door...

Op de Site bij Landleven Magazine

Van Kop tot Staart, koken met vergeten vlees

Biologisch Natuurvlees in Landleven Online maart 2017 met van Kop tot Staart koken. . Vroeger was er geen bio-industrie, vlees was duur en beperkt voorradig. Het is dan ook niet zo vreemd dat onze voorouders het complete dier van kop tot staart op aten. Voedzaam...

Van Kop tot Staart, koken met vergeten vlees

De hele maand April, woensdag gehaktdag

Gehakt met de geur van natuur! Het is waar, probeer het eens als u ons pakket open maakt. Ruikt u eens aan het vlees, u ruikt puur natuur! Maar… de smaak van ons gehakt is zo bijzonder door het aanwezige vet. Het vet van onze runderen is van topkwaliteit en niet...

De hele maand April, woensdag gehaktdag

Gratis bij bestelling en inschrijving Nieuwsbrief April

We willen je graag maandelijks informeren, als je je inschrijft gaan we je belonen met een “natuurlijk” cadeau. Bij inschrijving op ons Natuur Nieuws krijg je bij je bestelling deze hele maand twee heerlijk biologische runderworstjes gratis!    ...

Gratis bij bestelling en inschrijving Nieuwsbrief April

Gezien? Doldwaze koeien als ze naar buiten mogen?

Onze runderen lopen niet alleen altijd buiten, ze worden ook in de natuur geboren! Onze "natuurbeheerders" leven hun leven in sociale kuddes. De kalveren worden in het wild geboren en blijven bij hun moeder. Ze grazen in de rijke vegetatie van Nationale Parken,...

Gezien? Doldwaze koeien als ze naar buiten mogen?