Keuze uit 3 verschillende barbecue pakketten.

 

 • Wild rundvlees uit de natuur. (H)eerlijk voor op de BBQ! Online te bestellen op biologischnatuurvlees.nlDe grillmaster special van Black Angus biologischnatuurvlees.nl

  De Grillmaster special van Black Angus

  3,5 kg smaakvolle steak varianten van Black Angus

  87,38 incl. BTW
 • Het op hete kolen pakket van de Schotse Hooglander onine te bestellen bij biologischnatuurvlees.nl

  Op hete kolen” barbecue pakket van Schotse Hooglander

  Gevarieerd barbecue pakket 4 kg. De perfecte basis voor een geslaagde BBQ

  66,54 incl. BTW
 • Smokey Barbecue pakket van Black Angus runderen van biologischnatuurvlees.nl

  Smokey Barbecue pakket van Black Angus

  Gevarieerd barbecue pakket 4 kg. De perfecte basis voor een geslaagde BBQ

  68,54 incl. BTW

Onze gevarieerde barbecue pakketten zijn de perfecte basis voor een geslaagde BBQ.

Kies uit het ‘Op hete kolen” barbecue pakket van Schotse Hooglander, ‘Het geheim van de Grillmaster‘ en het ‘Smokey Barbecue pakket‘ van Black Angus.

Naar smaak verder aan te vullen met een selectie van onze andere vleesproducten

 • Al onze Barbecue producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
 • Wij laten het rundvlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt, daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt
 • Uw bestelling wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak, met eigen vriesauto’s bezorgd.
 • De beefburgers of saucijzen in het pakket worden gekruid met een natuurlijk kruidenmengsel zonder schadelijke e-nummers, kunstmatige aroma’s en kleurzout. Er zitten alleen biologische kruiden op zoals kardemom, paprikapoeder, gember enzovoort.

Slachten voor een gezonde Balans in de kudde

Onze  runderen en schapen leven in natuurlijke sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan. Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheidt Henry zich met zijn Natuurlijk Beheer van andere aanbieders. Hij houdt zijn dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees van Natuurlijk Beheer met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

U kunt De Barbecue Pakketten ook zelf afhalen bij:

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen

Elke dag geopend van 09:00 tot 17:00